Українські захисники до Дня святого Миколая отримали від дітей 10 тисяч вітальних листівок

Українські захисники до Дня святого Миколая отримали від дітей 10 тисяч вітальних листівок

Укрінформ
В Україні провели благодійну акцію «Стань Миколайчиком для наших захисників», в рамках якої діти підписали 10 000 вітальних листівок для військових.

Про це повідомили організатори благодійної акції під час пресконференції в Укрінформі.

«Десь більше місяця тому виникла така ідея, було дуже багато меценатів, які готові були підтримати нашу ініціативу, підтримати наших захисників, привітати військовослужбовців з Днем святого Миколая, а наші дітки мали стати маленькими Миколайчиками... Більше місяця вся команда готувалась до цього, проводила різні заходи, збирала велику кількість подарунків, підписувала ось такі листівки, і вже який день ці листівки відправляють і на південь, і на схід для наших військовослужбовців», - сказав голова Громадської ради при КМДА Геннадій Кривошея.

Президент фонду БО «МБФ «Віра з України»» Вікторія Маріонда зазначила, що всього було підготовлено та відправлено 10 тисяч листівок українським захисникам. До написання листівок долучилися діти з Києва, Чернівців, Львівської області, а також діти-переселенці з Німеччини та США.

«Ми хотіли трохи змінити формат Дня святого Миколая. Бо завжди Миколайчик приходить до наших дітей. У цьому році ... він прийшов до наших дорослих дітей, які захищають державу, стоять там, не сплять. У яких не дуже зручні умови. Я хотіла, щоб діти в цьому році були святими Миколайчиками для військовослужбовців», - сказала Маріонда.

За її словами, кожна листівка стала доповненням до подарунку для українських захисників. Подарунок складався з необхідних речей на фронті: енергетичних батончиків, вологих серветок, каші та іншого.

Читайте також: Швейцарський художник на Різдво підсвітив відомі пам'ятники та будівлі у Києві

Як повідомляв Укрінформ, у столиці відбулася акція «Ялинка для Героїв».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-