Фонд Philips передав Україні медичне обладнання

Фонд Philips передав Україні медичне обладнання

Укрінформ
Нідерландська компанія Philips передала інституту педіатрії в Україні ультразвукову систему преміум Philips EPIQ.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу в Гаазі, посол України в Нідерландах Максим Кононенко відвідав інноваційний центр Philips в Ейндговені.

“Ми вдячні Фонду Philips за передачу ультразвукової системи преміум Philips EPIQ Інституту педіатрії, акушерства і гінекології Національної академії медичних наук України - провідній науково-дослідній установі в Україні у галузі охорони здоров'я матері і дитини. Медичне обладнання є важливою частиною підтримки, яка потрібна нам, щоб рятувати життя в Україні”, - сказав Кононенко.

Він подякував за постійні зусилля Philips та Philips Foundation за надання гуманітарної допомоги народу України.

“Philips і Philips Foundation тісно співпрацюють з МОЗ України, щоб забезпечити вкрай необхідними медичним обладнанням лікарні країни, мобільні медичні бригади та місцеві установи, зокрема, пологові будинки”, - зазначив Ян-Віллем Шейгронд, голова правління та зв'язки з громадськістю Philips.

Компанія Philips разом із Philips Foundation вже доставили в Україну, зокрема, мобільний госпіталь, монітори, мобільний рентген та УЗД.

А також до українських лікарень, пологових будинків та благодійних організацій було передано товари для догляду за дітьми, продукти харчування для матерів та їхніх немовлят.

Philips і Philips Foundation також співпрацюють з місцевими гуманітарними організаціями та державними органами щодо підтримки українських біженців у Польщі, Румунії та Чехії.

На кордоні Румунії з Україною Philips Foundation та Червоний Хрест Італії розмістили мобільний госпіталь, готовий до розгортання на випадок надзвичайної ситуації.

Читайте також: Ізраїль передав сучасне медичне обладнання для столичної дитячої лікарні

Як повідомляв Укрінформ, лише за чотири місяці війни ракети та снаряди ворога пошкодили 628 об’єктів медичних закладів та ще 118 зруйнували, без можливості їх подальшого відновлення.

Світові лідери у галузі медичного обладнання, зокрема компанії Philips та Siemens, вже висловили готовність всебічно брати участь у масштабному відновленні українських лікарень.

Окрім того, міжнародні партнери з будь-якого куточка світу можуть долучитися до відновлення системи охорони здоров‘я України, зробивши донацію на фандрейзинговій платформі UNITED24 за напрямом “медична допомога”.

Фото: Philips

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-