Україна співпрацює з австралійським бізнесом для допомоги ветеранам

Україна співпрацює з австралійським бізнесом для допомоги ветеранам

Укрінформ
Австралійська компанія Internet 2.0 працює над запуском в Україні платформи для допомоги військовим ветеранам та їх перепідготовки у сфері кібербезпеки.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації, передає Укрінформ.

Зазначається, що представники австралійської компанії Internet 2.0, яка спеціалізується на рішеннях у сфері кібербезпеки та кіберзахисту, зустрілись з урядовою командою реагування на комп’ютерні надзвичайні події України CERT-UA.

Під час заходу сторони обговорили ініціативи, над якими працює Internet 2.0. Серед них – запуск платформи для допомоги військовим ветеранам та їх перепідготовки у сфері кібербезпеки. Компанія має досвід такої перекваліфікації в Австралії, Великій Британії, США та Канаді.

«Наша співпраця з Україною означає, що обидві сторони можуть вчитися одна в одної. Австралії може бути корисним досвід першої країни, яка витримала справжню кібервійну», - зазначив співголова компанії Роберт Поттер за результатами зустрічі.

Читайте також: ЄС відкрив в Україні лабораторію кіберзахисту для ЗСУ

Як повідомлялось, ЄС виділив Україні 29 млн євро для посилення її стійкості у протидії загрозам у кіберпросторі та цифровому просторі. Із цієї суми 10 млн євро використано для закупівлі обладнання й програмного забезпечення для цифрової безпеки та надання іншої відповідної підтримки. Решта 19 млн євро призначені для підтримки стійкої цифрової трансформації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-