«Карітас» передасть Україні 100 генераторів

«Карітас» передасть Україні 100 генераторів

Укрінформ
Благодійна організація "Карітас" доправить в Україну 100 електрогенераторів для забезпечення безперервності надання гуманітарної допомоги.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Austria Presse Agentur (АРА).

"Карітас" передасть Україні 100 електрогенераторів. Вони будуть використовуватися в гуманітарних пунктах організації та забезпечать безперервність надання гуманітарної допомоги навіть під час відключення електроенергії", - йдеться у повідомленні.

За допомогою цих генераторів гуманітарна організація планує забезпечити водою та теплом близько 21 тис. українців. Очікується, що генератори, які мають потужністю від 22 до 180 к.с., буде доставлено в Україну до кінця грудня. Перша партія вже у дорозі.

Читайте також: Від початку агресії рф Франція доправила в Україну 2 600 тонн обладнання та товарів

Як заявив генсек "Карітас Австрії" з питань зовнішньої допомоги Андреас Кнапп, організація "працює на повну потужність" в Україні, надаючи потребуючим продукти харчування, питну воду, опалювальні матеріали, ковдри та одяг, засоби гігієни, психосоціальну підтримку та грошові кошти.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Австрійський Червоний хрест доставив до Львова 21 потужний генератор. Допомога була здійснена за сприяння МЗС Австрії та підтримки всеавстрійської акції #NachbarInNot ("Cусід в скруті").

Фото: #nachbarinnot

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-