Президент обговорив із амбасадорами UNITED24 подальші кроки підтримки України

Президент обговорив із амбасадорами UNITED24 подальші кроки підтримки України

Фото, відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський на зустрічі обговорив із амбасадорами фандрейзингової платформи UNITED24 подальші кроки підтримки України.

Як передає Укрінформ, про це глава держави повідомив у Телеграмі.

Відео: Офіційний канал Президента України

“Жахлива війна проти нашої країни триває, і з настанням зими з’явилися нові виклики. Разом з амбасадорами фандрейзингової платформи UNITED24 Андрієм Шевченком, Олександром Усиком, Скоттом Келлі, Еліною Світоліною, Лієвом Шрайбером та Тімоті Снайдером, керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком обговорили подальші кроки підтримки України”, - написав Зеленський.

За його словами, зокрема, говорили про фандрейзинг на генератори для лікарень. Адже через постійні ворожі удари по енергетичній структурі українські лікарі вимушені оперувати при світлі ліхтариків.

Президент закликав зберігати єдність світу щодо підтримки України, щоб пройти цей складний період. “І я впевнений на сто відсотків, що ми переможемо. Дякую амбасадорам за все, що ви робите для України та українців”, - підкреслив глава держави.

Читайте також: У межах ініціативи United24 закупили 90 автомобілів швидкої допомоги

Як повідомлялося, United24 – фандрейзингова платформа та основне місце збору пожертв на підтримку України. За шість місяців роботи платформи зібрано 213 млн дол. США від громадян зі 110 країн.

Фото: Офіс президента

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-