Біля статуї розлюченого бика у Нью-Йорку встановили російську ракету

Біля статуї розлюченого бика у Нью-Йорку встановили російську ракету

Фото
Укрінформ
Українські зооволонтери встановили російську ракету біля статуї розлюченого бика на найвідомішій у світі вулиці Волл-стріт у Нью-Йорку.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці заявив засновник організації UAnimals Олександр Тодорчук.

“Скульптуру російської ракети біля статуї розлюченого бика на Волл-стріт на один день розмістили активісти організації UAnimals. Поп-ап-інсталяція покликана привернути увагу до екоциду, який росія вчиняє під час війни в Україні”, - написав Тодорчук.

Він також пояснив, чому ракету встановили саме біля бика.

“Цією акцією ми переосмислюємо зміст популярної статуї та показуємо, що розлютований бик може виявитися всього лише наляканою твариною, яка тікає від війни. Під час повномасштабного вторгнення росія вбиває не тільки людей, але й мільйони тварин. Та нищить екосистему загалом. Для боротьби з цим злочином UAnimals запустили міжнародну кампанію #StopEcocideUkraine”, - додав Тодорчук.

Читайте також: У Відні знову сплюндрували Z-символікою українські інсталяцію та стіну

Він також нагадав, що через російську агресію загинули мільйони тварин, 182 880 кв. м ґрунту забруднено шкідливими речовинами, а під окупацією знаходяться вісім заповідників і 12 національних природних парків.

Волл-стріт (англ. Wall Street) — назва невеликої вузької вулиці в нижній частині Мангеттена в місті Нью-Йорк (США), яка йде від Бродвею до набережної річки Іст-Рівер. Вважається історичним центром фінансового району Нью-Йорка. Вулиця знаменита тим, що на ній розташована Нью-Йоркська фондова біржа. У переносному сенсі назва Волл-стріт означає як саму біржу, так і весь фондовий ринок США.

Фото: Олександр Тодорчук, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-