Львівський ІТ Кластер передав військовим старлінки, ноутбуки, дрони та 3D-принтери

Львівський ІТ Кластер передав військовим старлінки, ноутбуки, дрони та 3D-принтери

Фото
Укрінформ
Старлінки, протиударні ноутбуки, дрони та 3D-принтери передав Львівський ІТ кластер військовим 24 ОМБр імені короля Данила.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький, передає Укрінформ.

«Воїни 24 ОМБр імені короля Данила отримали старлінки, щоб мати надійний зв’язок, звичайні і протиударні ноутбуки, які можна використовувати у польових умовах, дрони та 3D-принтери. Це техніка від Львівського ІТ Кластера», - написав Козицький.

Як зазначив під час брифінгу СЕО Львівського ІТ Кластера Степан Веселовський, цей проєкт назвали «Дракаріс».

«Хто дивився «Гру Престолів», може здогадатися, яка мета. А хто ні – очікуйте найближчим часом від наших захисників та захисниць відео, які вам точно сподобаються», - додав Козицький.

Прийняв обладнання головний сержант мотопіхотного батальйону 24 ОМБр імені Короля Данила майстер-сержант Іван Татауров.

У відповідь він передав для Львівської ОВА прапор 24 бригади, який розробили на знак пошани до всіх, хто боронив і боронить Україну.

Як повідомляв Укрінформ, після 24 лютого Львівський ІТ Кластер запустив цілий напрямок під назвою Victory Projects. Це ініціативи, які покликані наблизити перемогу України. Напрямок включає кілька проєктів у різних сферах, більшість із яких вже масштабувалися до загальнонаціонального рівня. Одним з першим проєктів став SKY, який передбачає допомогу в модернізації центрів командування та аналітики, створенні нових резервних штабів, забезпечення операційних мобільних груп, вдосконалення зв’язку, постачання спецтехніки для швидкого переміщення важкого озброєння по позиціях. Проєкт SKY допомагає Повітряним силам у восьми областях заходу України.

Читайте також: Мобільних операторів у Херсоні забезпечили терміналами Starlink і генераторами

З першого дня повномасштабного вторгнення Львівський ІТ Кластер разом з партнерами забезпечив найважливіші заклади та установи Львівської, Івано-Франківської, Волинської, Закарпатської та інших областей 400 терміналами Starlink.

Фото: Максим Козицький/Львівська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-