Червоний Хрест виділяє ₴100 мільйонів на виплати жителям звільненої Херсонщини

Червоний Хрест виділяє ₴100 мільйонів на виплати жителям звільненої Херсонщини

Укрінформ
Червоний Хрест виділяє 100 мільйонів гривень на виплати жителям звільненої від російських загарбників Херсонської області.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України повідомляє у Телеграмі.

«Товариство Червоного Хреста в Україні готове залучити додаткові 100 мільйонів гривень для виплат грошової допомоги мешканцям деокупованої Херсонщини», - йдеться в повідомленні.

У відомстві нагадали, що надання кеш-підтримки реалізується в межах спільного проєкту Мінреінтеграції, ТЧХУ та Укрпошти. 1200 гривень разової грошової допомоги отримають жителі Херсона та інших щойно звільнених населених пунктів, які фактично там перебували на момент захоплення.

Читайте також: Пенсіонерам Херсонщини весь час нараховували пенсії - Прем'єр

«Проведення виплат Укрпошта розпочне вже з наступного місяця. Зокрема, в Херсоні вже функціонує два стаціонарних відділення Укрпошти, одне з них - центральне, що дозволить стабільно забезпечувати доставку готівки по всій області», - сказано в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, виплати пенсій та соціальної допомоги на Херсонщині розпочнуться відразу, як закінчиться процес розмінування приміщень Пенсійного фонду та банків.

Фото: НБУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-