Українці вже купили тисячу благодійних квитків на потяги до звільнених від росіян міст

Українці вже купили тисячу благодійних квитків на потяги до звільнених від росіян міст

Укрінформ
Українці вже купили тисячу благодійних символічних залізничних квитків на перші рейси до звільнених від росіян міст.

Як повідомляв Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

«Всього за кілька годин 1000 залізничних квитків продано до Сімферополя, Донецька, Луганська, Маріуполя та Херсона», - заявив Федоров.

Він зазначив, що в неділю, 13 листопада, UNITED24 разом із «Укрзалізницею» запустили продаж благодійних квитків на перші рейси до українських міст.

«Квиток можна зберігати як символ віри в те, що вся Україна буде звільнена. А скористатися - одразу після деокупації», - заявив Федоров.

За його словами, за декілька годин від старту продали 1000 квитків, а лідер продажу не Херсон, куди потяг вирушить вже найближчим часом, а Сімферополь. «Ось така міцна віра в український Крим», - зазначив Федоров.

За кошти від продажів квитків закуплять автівки, що допоможуть сполучити міста та селища на звільнених територіях із найближчими залізничними вузлами.

Читайте також: Укрзалізниця планує найближчими днями запустити потяги до Херсона

Як повідомляв Укрінформ, на честь звільнення Херсона АТ «Укрзалізниця» пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до звільнених від росіян міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-