Укрзалізниця планує найближчими днями запустити потяги до Херсона

Укрзалізниця планує найближчими днями запустити потяги до Херсона

Укрінформ
Залізничники услід за спеціалістами ДСНС здійснюють обстеження і ремонт пошкоджених колій, щоб поновити найближчими днями сполучення з деокупованим від загарбників Херсоном.

Як передає Укрінформ, про це повідомив голова правління АТ «Укрзалізниця» Олександр Камишін у прямому ефірі загальнонаціонального телемарафону "Єдині новини".

«Наші колійники йдуть услід за спеціалістами ДСНС, які розміновують залізничні колії. Залізничники оперативно ремонтують пошкоджені ділянки. Після завершення робіт пустимо потяги до Херсона», - зазначив Камишін.

Голова правління АТ «Укрзалізниця» уточнив, що разом з керівниками суміжних відомств побував у Херсоні, в тому числі оглянув залізничний вокзал міста та інші об’єкти. Переконався в тому, як багато місцевих жителів чекають відновлення пасажирського сполучення працівниками Укрзалізниці.

«Ми будемо готові на цьому тижні пустити потяги до Херсона», - сказав Камишін.

За його словами, першим до Херсона прибуде потяг «До перемоги», який залізничники готували до поїздки спільно з митцями з гаслом «Перемога». Після цього прибудуть потяги, які доставлятимуть гуманітарну допомогу та будматеріали для відновлення пошкоджених об’єктів.

Читайте також: Укрзалізниця пропонує резервувати квитки на перші рейси до звільнених від росіян міст

Як повідомляв Укрінформ, на честь звільнення Херсона АТ "Укрзалізниця" пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до звільнених від росіян міст.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-