Укрзалізниця пропонує резервувати квитки на перші рейси до звільнених від росіян міст

Укрзалізниця пропонує резервувати квитки на перші рейси до звільнених від росіян міст

Укрінформ
На честь звільнення Херсона АТ "Укрзалізниця" пропонує українцям зарезервувати квитки на перші рейси до звільнених від росіян міст.

Як передає Укрінформ, про це Укрзалізниця повідомила у Телеграмі.

"Ви просили — ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст! Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт “Квитки до перемоги”. Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя", - ідеться у повідомленні.

Квиток можна придбати та, зберігати як символ віри у Збройні сили України і звільнення від загарбників, а скористатися ним одразу після звільнення. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем.

"Дуже радісно запускати цей проєкт, знаючи, що квитками Київ-Херсон можна буде скористатися вже найближчим часом", - підкреслили в Укрзалізниці.

Рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово захоплених територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням.

Читайте також: Укрзалізниця відновила рух електричок між Харковом та Ізюмом

Усі квитки благодійні: кошти від продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю автомобілів, які допоможуть сполучити міста і селища на звільнених територіях із найближчими залізничними вузлами.

В Укрзалізниці подякували партнерам Gres Todorchuk за концепцію проєкту.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією першого заступника голови Херсонської обласної ради Юрія Соболевського, торговельні мережі готові повертатися у звільнений Херсон негайно після отримання доступу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-