Сунак підтвердив, що Британія надасть 25 тисяч комплектів зимової форми для ЗСУ

Сунак підтвердив, що Британія надасть 25 тисяч комплектів зимової форми для ЗСУ

Укрінформ
Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак під час телефонної розмови з Президентом Володимиром Зеленським підтвердив, що Британія продовжить надавати військову допомогу Україні, включаючи близько тисячі ракет класу “земля-повітря” та 25 тисяч комплектів форми для ЗСУ, призначеної для екстремальних морозів.

Про це повідомляє пресслужба британського уряду, передає Укрінформ.

Зазначається, що Сунак високо оцінив хоробрість ЗСУ і підтвердив непохитну військову, економічну та політичну підтримку України з боку Великої Британії.

Лідери також обговорили заяви рф про виведення військ із Херсона, зазначивши, що це продемонструє значний прогрес українських сил і підтвердить слабкість російського військового наступу.

Читайте також: На Рівненщину з Чехії привезли одяг для українських військових

Водночас співрозмовники погодились із тим, що необхідно проявляти обережність, доки над містом не буде піднято український прапор.

Як повідомляв Укрінформ, Президент Володимир Зеленський та Прем'єр-міністр Ріші Сунак у телефонній розмові обговорили питання оборонної підтримки України, допомогу для проходження зими, підтримали продовження «зернової ініціативи» і узгодили позиції перед міжнародними заходами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-