На Львівщині за один вечір зібрали понад пів мільйона гривень для ЗСУ

На Львівщині за один вечір зібрали понад пів мільйона гривень для ЗСУ

Фото
Укрінформ
У Городку на благодійному аукціоні зібрали понад 500 тис. грн на автомобіль для ЗСУ. Серед запропонованих лотів були військові трофеї, мистецькі роботи та футболка з підписом Валерія Залужного.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Днями у Городку відбувся благодійний вечір-аукціон «Код Нації», який організувала громадська організація «Апостольська Чота». В межах аукціону вдалося зібрати понад 500 тисяч гривень на броньований автомобіль для ЗСУ. Автомобіль потрібен для евакуації поранених військових із зони бойових дій», - йдеться у повідомленні.

Родзинкою аукціону стали лоти, отримані від військових, зокрема: тубус від Javelin, розмальований петриківським розписом; «Стінгер», яким було збито ворожий літак, та багато іншої військової атрибутики.

Читайте також: У суботу пройде забіг через Бучу та Ірпінь для збору коштів на центр реабілітації військових

Серед мистецьких лотів: дитяча вишиванка ручної роботи, ікона «Спас Пантократор», погруддя видатних українців – Степана Бандери, Романа Шухевича та інші. Особливо цінним лотом стала футболка з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Як повідомляв Укрінформ, у Коломиї дослідниця українських пісень і акторка Діана Горбань провела майстер-клас, щоб зібрати кошти на авто для військових. Вона навчає охочих стародавніх українських, лемківських пісень та колядок.

Фото: LMN

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-