«Динамо» перерахувало прибуток від матчу з «Евертоном» на ремонт лікарні в Чернігові

«Динамо» перерахувало прибуток від матчу з «Евертоном» на ремонт лікарні в Чернігові

Укрінформ
Футбольний клуб "Динамо (Київ)" перерахував кошти, зібрані на матчі з "Евертоном" в Ліверпулі 29 липня в рамках благодійного турне Match For Peace! Stop The War!, на ремонт лікарні в Чернігові.

Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо", передає Укрінформ.

"Прибуток від матчу в розмірі 250 тис. фунтів стерлінгів перерахований до фандрейзингової платформи UNITED24 та буде використаний для відновлення зруйнованого відділення Чернігівської міської лікарні №3. Чернігівська міська лікарня №3, попри пошкодження внаслідок воєнних дій, продовжує надавати медичну допомогу пацієнтам і потребує відновлення відділення рентгенології, зруйнованого російськими обстрілами", – йдеться у повідомленні.

У жовтні ФК "Динамо" (Київ) та UNITED24 підписали меморандум про співпрацю. Відбудова лікарні в Чернігові стане першим проєктом UNITED24 з відновлення соціальної інфраструктури, реалізованим у партнерстві з "Динамо".

Читайте також: У регіони вирушили ще 32 реаномобілі від United24

В Чернігівській області російські війська залишили після себе понад 8 тисяч зруйнованих чи пошкоджених будівель. Понад 90% – це житло. Розбиті 33 мости та переходи, пошкоджено більш як 1100 км автомобільних доріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-