Благодійні фонди виставили на аукціони воєнні трофеї

Благодійні фонди виставили на аукціони воєнні трофеї

Укрінформ
У системі Prozorro.Продажі оголошено про початок аукціонів від благодійних фондів з продажу воєнних трофеїв.

Про це повідомляє ДП «Прозорро. Продажі» в Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Провідні українські благодійні фонди «Повернись живим», благодійний фонд Сергія Притули та благодійний фонд БОН продадуть воєнні трофеї на онлайн-аукціонах в системі Prozorro.Продажі», - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що аукціони відбуватимуться щотижня. Всі виручені від продажу трофеїв кошти будуть спрямовані на рахунки зазначених благодійних фондів для подальшої передачі на потреби армії.

Читайте також: Захоплена військова техніка росіян підживила контрнаступ України – WSJ

Перші три аукціони вже в системі. До 9 листопада можна взяти участь у торгах з продажу фондом «Повернись живим» штатної радіостанції, що була знята з підбитої машини БМП 3 наприкінці квітня в Миколаївській області.

Читайте також: Нацгвардійці показали, як нищили елітний підрозділ росармії на Донеччині

Також оголошено про початок аукціону з продажу уламку збитого на Миколаївському напрямку зенітно-ракетного комплекса «ТОР» від фонду БОН.

Благодійний фонд Сергія Притули надав для торгів військовий прилад хімічної розвідки, привезений волонтерами з-під Вишгорода.

В компанії зазначають, що через благодійні аукціони на платформі Prozorro.Продажі на допомогу ЗСУ та гумпотреби вдалося залучити 6,8 млн грн.

Читайте також: «Супутник Притули»: Можливості, переваги й практичне застосування для ЗСУ

Як повідомлялося, із початку повномасштабного вторгнення росії в Україну на платформі Prozorro.Продажі відбулося 9 518 успішних аукціонів, що принесли до бюджетів різних рівнів 2,99 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-