Уряд Франції передав допомогу для українських рятувальників

Уряд Франції передав допомогу для українських рятувальників

Фото, відео
Укрінформ
Уряд Франції передав Міністерству внутрішніх справ України партію допомоги для рятувальників, зокрема пожежні машини, легкові спеціалізовані автомобілі та санітарний.

Про це у Фейсбуці повідомила заступниця міністра внутрішніх справ Мері Акопян, передає Укрінформ.

«Сьогодні отримали від уряду Франції вже четвертий з початку повномасштабного вторгнення (рф – ред.) транш, що значно підсилить спроможності підрозділів ДСНС України. Дарчий лист вручив Надзвичайний і Повноважний Посол Франції в Україні Етьєн де Понсен», - написала вона.

За словами заступниці міністра, 7 пожежних машин, санітарний і 6 легкових спеціалізованих автомобілів, пересувний медпункт із радіологічним обладнанням, 7 причепів з човнами та понад 70 тонн пожежного, аварійно-рятувального і медичного обладнання загальною вартістю майже 3 млн євро буде направлено у найгарячіші точки України.

«Загалом від початку війни від дружньої Франції українські рятувальники отримали вже 76 одиниць пожежно-рятувальних та медичних авто і тони спорядження на суму понад 8,5 млн євро», - зазначила Акопян.

Читайте також: Уряд Франції передав МВС України шість пожежних автомобілів і сім «швидких»

Від МВС України, міністра Дениса Монастирського і всього уряду вона подякувала Франції за непохитну підтримку в цей надскладний для України час.

Як повідомлялося, Київ отримав від німецьких та українських благодійників спецтехніку - пожежний автомобіліь та два реанімобілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-