В Україну доставили 30 евакуаційних автомобілів для медиків від швейцарських благодійників

В Україну доставили 30 евакуаційних автомобілів для медиків від швейцарських благодійників

Укрінформ
В Україну доставили перші 30 нових евакуаційних автомобілів для медиків від швейцарської благодійної асоціації Free Ukraine («Вільна Україна»).

Як передає Укрінформ, про це Міністерство охорони здоров’я України повідомляє в Телеграмі.

«Це унікальні повнопривідні позашляховики Toyota Land Cruiser J78, створені для роботи у складних умовах на територіях зі зруйнованою інфраструктурою. Вони прості в технічному обслуговувані, мають великий паливний бак, через що не потребують дозаправки у межах 1000 кілометрів; дизельні двигуни; високий кліренс, до того ж у них відсутня складна електроніка», - ідеться у повідомленні.

Позашляховики придбала асоціація Free Ukraine в рамках своєї гуманітарної ініціативи з розбудови національної системи медицини катастроф.

Проєкт профінансований Free Ukraine у партнерстві із міжнародними організаціями: World Health Organization, Ukrainian Embassy in Great Britain, AstraZeneca, Foreign, Commonwealth and Development Office (FCDO), Free Ukraine, British-Ukrainian Aid, Aide Médicale et Caritative France-Ukraine, Yellowblue Force Foundation, Canada-Ukraine Foundation за підтримки МОЗ.

З початку повномасштабного вторгнення росії в Україну Free Ukraine передала Україні понад 120 карет швидкої допомоги та евакуаційних автомобілів.

Читайте також: МОЗ отримало 18 «швидких» від волонтерських організацій Ukraine Friends та Rotary International

Як повідомляв Укрінформ, американські волонтери передали Державній прикордонній службі України автомобіль швидкої медичної допомоги.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-