Трофейний російський «Тигр» встановили на території ЛитПолУкрбригу в Любліні

Трофейний російський «Тигр» встановили на території ЛитПолУкрбригу в Любліні

Фото
Укрінформ
УВ польському Люблині на території Литовсько-Польсько-Української бригади (Lithuanian-Polish-Ukrainian Brigade) встановили розбитий російський броньований автомобіль "Тигр".

Як передає Укрінформ, про це пресслужба командування Десантно-штурмових військ Збройних сил України повідомляє у Фейсбуці.

"Він був знищений воїнами 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ в районі Миколаєва, на півдні України, в ході бойових дій у березні", - ідеться у повідомленні.

Автомобіль став імпровізованою фотозоною для численних гостей та відвідувачів Литовсько-Польсько-Української бригади.

"Для нас важливо показати і розповісти, який вигляд має російська техніка після вогневої роботи українських воїнів на полі бою і наскільки важливим є продовження військової підтримки України. Нині цей мертвий "Тигр" із закресленим гидким окупантським знаком на боку – лише сміття, непотрібна гора іржавого металу. Цей автомобіль "Тигр" більше нікого не вб’є і більше не виконає жодного завдання", - підкреслили у командуванні ДШВ.

Втім, останнє завдання у "Тигра" все ж є – бути представленим до огляду у Любліні і стати частиною благодійного проекту бригади для підтримки поранених воїнів.

Читайте також: Українські захисники «затрофеїли» гармату «Гіацинт-Б»

Незабаром він буде доступним для огляду у Любліні.

Як повідомляв Укрінформ, на початку жовтня українські військові захопили рідкісний екземпляр ворожої техніки — командно-штабну машину “Тигр”, яка призначена для організації зв’язку.

Фото: Командування Десантно-штурмових військ ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-