До Грузії доправили 11 тисяч тонн гуманітарної допомоги для українських біженців

До Грузії доправили 11 тисяч тонн гуманітарної допомоги для українських біженців

Укрінформ
Для українських біженців у Грузії було доправлено 11 тисяч тонн гуманітарної допомоги на суму 25 тисяч євро, зібраної через міжнародну благодійну організацію «Rotary Club Tbilisi International».

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Новини-Грузія.

Серед гуманітарної допомоги – продукти харчування, засоби гігієни та інші предмети першої необхідності, які можуть знадобитися українцям, що втратили доходи і майно через російське вторгнення.

Гуманітарний вантаж розподілять у Тбілісі та Батумі.

У Тбілісі гуманітарна допомога зберігається в соборі Святої Трійці Самеба, а в Батумі партія вантажу в п'ять тонн доставлена ​​до волонтерського центру.

З організацією надання гуманітарної допомоги на території собору Самеба ознайомився тимчасовий повірений у справах України Андрій Касьянов. Дипломат подякував міжнародній благодійній організації за допомогу, а патріархії Грузії – за організацію зберігання та розподілу вантажу.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Агентства ООН у справах біженців, після початку повномасштабного вторгнення росії українці понад 10 мільйонів разів перетнули державний кордон на виїзд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-