Ноутбуки від Google отримали понад 120 вчителів із Маріуполя

Ноутбуки від Google отримали понад 120 вчителів із Маріуполя

Укрінформ
Нові ноутбуки у межах проєкту Google for Education отримали понад 120 вчителів з тимчасово захопленого росіянами Маріуполя.

Як передає Укрінформ, про це Маріупольська міська рада повідомляє у Телеграмі.

“Понад 120 маріупольських вчителів отримали нові ноутбуки Chromebook. Тепер викладачі зможуть комфортно навчати наших дітей онлайн”, - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що понад 5 тисяч маріупольських дітей продовжують навчатися онлайн. Завдяки сучасній техніці вчителі зможуть забезпечити максимально якісне навчання учнів.

Chromebook має операційну систему, орієнтовану, насамперед, на роботу з вебсервісами. Тож вчителі з легкістю зможуть проводити цифрові уроки, користуватися 3D-сценами, відео, презентаціями, книгами, електронними підручниками, посібниками і методичними рекомендаціями.

Читайте також: Google передала освітянам 50 тисяч ноутбуківШкарлет

Ноутбуки освітяни отримали за підтримки департаменту освіти Донецької обласної військової адміністрації у рамках проєкту Google for Education. Проєкт реалізують Міністерство освіти та науки спільно з Міністерством цифрової трансформації, компанією Google та ООН.

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня Міністерство освіти і науки та компанія Google Google уклали угоду про надання 43 тисяч хромбуків для українських вчителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-