Навпроти посольства рф у Ризі протестували проти терористичних дій кремля

Навпроти посольства рф у Ризі протестували проти терористичних дій кремля

Фото
Укрінформ
Ввечері 10 жовтня навпроти посольства країни-терориста росії пройшов багатолюдний мітинг, учасники якого протестували проти терористичних дій росії, обстрілів Києва, Дніпра, Львова, Запоріжжя, Харкова, Кривого Рогу та інших українських міст.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на Фейсбук Посла України в Латвії Олександра Міщенка.

«Виступив перед учасниками мітингу-протесту та зазначив, що народ України готовий продовжувати боротьбу з російською агресією до повної перемоги нашої держави над путінським режимом. Наголосив, що жодні перемовини з країною-терористом є неможливі, окрім прийняття від росії капітуляції та виплати репарацій Україні», - повідомив український посол.

Читайте також: Президент Латвії закликав надати Україні зброю, необхідну для прискорення поразки рф

Учасники заходу висловили рішучий протест проти терористичних дій росії. Вони також висловили подяку керівництву Латвії та латвійському суспільству за принципову підтримку України.

Мітинг висвітлювався в прямому ефірі латвійським телеканалом LTV1.

Навпроти посольства рф у Ризі протестували проти терористичних дій кремля / Фото: facebook.com/olexandr.mischenko

Акцію організували Конфедерація українців Латвії «Віче» на чолі з Оксаною Січко та Товариство підтримки України на чолі з Тетяною Лаздою. Участь у мітингу взяли представники діаспорських організацій українців в балтійській країні, тимчасово переміщені особи з України, а також небайдужі громадяни Латвії які підтримують Україну в боротьбі з російською агресією.

Читайте також: Глава МЗС Латвії закликав до збільшення поставок зброї Україні після обстрілів Києва

Як повідомлялося, сьогодні Президент Латвії Егілс Левітс закликав надати Україні зброю, необхідну для прискорення поразки рф. Він також підкреслив, що Латвія продовжить надання всебічної допомоги Україні. Крім того, латвійська сторона допомагає Україні у створенні спеціального міжнародного трибуналу за злочини, скоєні путінським режимом під час агресії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-