Масований обстріл України: у Нідерландах відбулася акція протесту

Масований обстріл України: у Нідерландах відбулася акція протесту

Фото
Укрінформ
У Гаазі під стінами нідерландського парламенту відбулася акція протесту проти путінського терору.

Як повідомляє власний кореспондент Укрінформу, на демонстрацію люди прийшли з синьо-жовтими прапорами та плакатами. Під час акції вони, зокрема, скандували: «росія - терористична держава», «Зупиніть росію, зупиніть війну», «Озброюйте Україну», «ППО для України» тощо.

«Мета акції одна: визнати росію як країну-терориста. Бо всі дії, які вона вчиняла та вчиняє, не можна назвати іншим словом, окрім тероризму. Також ми просимо допомогти Україні швидко відремонтувати ті об’єкти, які були пошкоджені внаслідок масових ракетних обстрілів. Та не зупинятися допомагати з постачанням зброї та інших засобів боротьби. ЄС та світ вже давно бачать неймовірну жорстокість зі сторони росії, але багато країн все ще не визначилися з чіткою позицією. І саме зараз настав час це зробити. Відкласти всі сумніви і нарешті визнати росію терористичною країною», - сказала в коментарі Укрінформу учасниця акції Уляна Бунь.

На демонстрацію люди зібралися дуже швидко. За годину на акцію протесту прийшло близько 60 людей.

Масований обстріл України: у Нідерландах відбулася акція протесту / Фото: Ірина Драбок, Укрінформ

Читайте також: Зеленський обговорив з прем’єром Нідерландів посилення оборонної підтримки України

Як повідомлялося, у понеділок уранці росія завдала ракетних ударів по Києву, Хмельницькому, Львову, Житомиру, Дніпру та інших містах. Загалом по території України було випущено 84 ракети, 43 з них збиті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-