У Києві відкрили центр підтримки переселенців «Наш Краматорськ»

У Києві відкрили центр підтримки переселенців «Наш Краматорськ»

Фото
Укрінформ
У Києві відкрили територіальний центр соціального обслуговування для підтримки переселенців «Наш Краматорськ». 

Це другий в країні центр, де евакуйовані мешканці Краматорська можуть отримати всебічну допомогу. Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«Нарешті й у найбільшому місті України жителі Краматорська можуть почуватися як удома. 8 жовтня у столиці нашої держави гостинно відчинив свої двері для краматорців центр підтримки переселенців «Наш Краматорськ», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що фахівці центру надають необхідну підтримку тим, хто вимушено покинув свої домівки та оселився у місті Києві або області. Інформацію та консультацію з різних питань, психологічну та юридичну допомогу, інформацію щодо пошуку роботи, гуманітарну підтримку та медичні послуги.

Читайте також: У Тернополі відкрили гуманітарний хаб для переселенців з Луганщини

Центр «Наш Краматорськ» працюватиме з 9 до 17 години з понеділка по п’ятницю та з 9 до 15 - у суботу. Знайти його можна за адресою: м. Київ, Дарницький район, станція метро «Осокорки», вул. Завальна, 1В, 2 поверх.

У міськраді додали що маленькі відвідувачі Центру вже створили мапу України, на якій залишили маленькі серця, зроблені власноруч.

«Ніхто не залишиться з бідою наодинці! Ми разом усе подолаємо!», - запевнили у міськраді.

Читайте також: На Хмельниччині відкрили гуртожиток для переселенців

Як повідомляв Укрінформ, 17 вересня у місті Дніпро відкрився перший територіальний центр соціального обслуговування, відділення соціальних послуг «Наш Краматорськ», де переселенці з Краматорська можуть отримати всебічну допомогу.

Фото: Краматорська міськрада, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-