Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою United24

Барбра Стрейзанд стала амбасадоркою United24

Укрінформ
Лауреатка премій «Оскар», «Еммі», «Ґреммі», «Тоні», «Золотий глобус» та «Пібоді» Барбра Стрейзанд стала послом фандрейзингової платформи United24 у напрямі медичної допомоги.

Про це повідомив Президент Володимир Зеленський у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Обговорив під час онлайн-дзвінка з Барброю Стрейзанд, яка стала амбасадоркою фандрейзингової платформи United24 у напрямі «Медична допомога», деталі нашої співпраці", - розповів Президент.

Зеленський підкреслив, що світ може трохи втомлюватись щодня думати про Україну, але спільноти у США та європейських країнах продовжують підтримувати та допомагати нам.

"Для нас дуже важливо, аби такі талановиті й відомі у світі люди підтримували платформу United24. Пані Стрейзанд, дякую за підтримку України!", - зазначив глава держави.

У команді United24 розповіли, що дідусь і бабуся Стрейзанд емігрували до США з України й вона зізнається, що відчуває сильний зв’язок з українцями: «Оскільки я маю єврейське походження з українським корінням, я особливо зворушена боротьбою українців за свободу. Стійкість та мужність українського народу стали справжнім натхненням для всіх, хто працює над збереженням демократії та бореться з авторитаризмом. Ви та ваша країна маєте мою повну підтримку».

Читайте також: Новий випуск United24 Media про війни, які розв’язала рф упродовж 30 років

Зазначається, що перший проєкт, який Барбра Стрейзанд підтримає у межах свого амбасадорства, — 24 000 Friends of Ukraine, мета якого залучити 24 000 підписників на щомісячний внесок 24 доларів, який спрямовується на медичну допомогу.

"Регулярне надходження пожертв дозволяє постійно підтримувати українських медиків, які вже майже 7 місяців героїчно рятують життя постраждалих від війни. Кожен, хто підпишеться на щомісячний донат, отримає електронний лист-подяку з підписом Президента України Володимира Зеленського", - повідомили в команді United24.

Як повідомлялося, у травні Президент Володимир Зеленський оголосив, що Україна запускає глобальну фандрейзингову платформу United24. Упродовж перших чотирьох місяців її функціонування на допомогу України надійшли внески зі 110 країн на загальну суму майже 200 млн доларів США.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-