Американська торговельна палата в Україні сприятиме відбудові Ірпеня — мер

Американська торговельна палата в Україні сприятиме відбудові Ірпеня — мер

Фото
Укрінформ
Американська торговельна палата в Україні допоможе залучити компанії, які входять до її складу, до відбудови будинків у місті Ірпінь Київської області.

Як передає Укрінформ, про це міський голова Ірпеня Олександр Маркушин повідомив у Телеграмі за підсумками зустрічі із представниками організації.

"Зранку відбулася зустріч, за якою стоїть величезна пророблена робота та сотні надісланих листів із проханням про допомогу Ірпеню. Сьогодні Ірпінь відвідали представники Американської торговельної палати в Україні - віцепрезидентка Тетяна Прокопчук та керівник Департаменту з організації заходів Борис Рябінчук", — зазначив він.

Читайте також: Депутати Європарламенту відвідали Бучу та Ірпінь

Маркушин наголосив, що ця організація є найвпливовішою в Україні бізнес-асоціацією з найбільшим офісом і командою серед усіх Американських торговельних палат у Європі. Заснована вона була в 1992 році, охоплює таких бізнес-гігантів, як МакДональдз, Coca-cola, BMW та інші.

За його словами, співпраця з Американською торговельною палатою — "великий шанс швидко відновити пошкоджений житловий фонд міста".

"Передали їм презентації всіх зруйнованих об'єктів та списки необхідних будматеріалів. Тепер організація працюватиме над тим, щоб залучити компанії, що входять до неї, до адресної відбудови житла ірпінців", — повідомив міський голова.

Читайте також: Держсекретар США відвідав Ірпінь

Мер Ірпеня подякував Американській торговельній палаті в Україні за "небайдужість та пропозицію допомоги" громаді міста.

Як повідомляв Укрінформ, у серпні в Ірпені відкрили модульне містечко "Дубки" на понад 350 місць. Крім того, влада вже почала роботу над облаштуванням ще одного такого модульного містечка, що буде розташоване на території однойменного санаторію.

У червні для жителів, які залишилися без житла через російське вторгнення, в Ірпені було відкрите "Залізне містечко".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-