Португалії запропонували долучитися до відновлення Київщини

Португалії запропонували долучитися до відновлення Київщини

Укрінформ
Заступник голови Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк провів зустріч із послом Португалії в Україні Антоніу Вашку Алвеш Машаду та обговорив з ним можливість залучення португальських партнерів до відновлення Київській області й надання регіону гуманітарної допомоги.

Як передає Укрінформ, про це Київська ОВА повідомляє у Фейсбуці.

Також під час зустрічі сторони обговорили хід відбудови постраждалих від російської навали громад області й розглянули питання організації розміщення на території регіону внутрішньо переміщених осіб.

У ході спілкування представник ОВА подякував Португальській Республіці за підтримку, що надається Україні з перших днів повномасштабного вторгнення росії, зокрема за гуманітарну допомогу, прихисток українців й оборонну підтримку.

Як повідомляв Укрінформ, влітку в межах розвитку партнерських відносин Київську область відвідали прем’єр-міністр Португалії Антоніу Кошта та міністр закордонних справ Португалії Жуан Кравіньйо.

Читайте також: Макарівську амбулаторію відбудовують за міжнародними стандартами – МОЗ

У червні стало відомо, що португальське місто Кашкайш виділить 500 тисяч євро на реконструкцію дитячого садка в Ірпені Київської області. Також одне з підприємств міста запропонувало свою допомогу у відновленні даху пошкодженого росіянами багатоквартирного будинку.

Фото: koda.gov

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-