Макарівську амбулаторію відбудовують за міжнародними стандартами – МОЗ

Макарівську амбулаторію відбудовують за міжнародними стандартами – МОЗ

Укрінформ
МОЗ разом з партнерами відбудовує амбулаторію в Макарові, знищену внаслідок російського обстрілу, за міжнародними стандартами.

Про результати візиту очільника МОЗ Віктора Ляшка на будмайданчик в Макарові Київської області повідомляє пресслужба відомства, передає Укрінформ.

"Ми будуємо, не оглядаючись на те, що було, а робимо інноваційні об'єкти, щоб заклади охорони здоров’я були однакові комфортні як для пацієнтів, так і для медичних працівників. Інновації будуть і в дизайні об'єктів, і в технологіях, які використовуватимуться у лікарнях", - сказав Ляшко.

Читайте також: Столиця допоможе з відбудовою громадам Київщини

Також повідомлялося, що відновлення цього медзакладу стало одним з перших проєктів, які реалізовує міністерство в межах післявоєнного розвитку країни. Поновлена амбулаторія буде оснащена необхідним обладнанням для обслуговування близько 16 000 пацієнтів.

Читайте також: На Київщині відновлюють проїзд через річку Почепин

Як повідомляв Укрінформ, партнери, зокрема Міжнародна неурядова організація охорони здоров’я Project HOPE, долучаються до відновлення 127 українських закладів охорони здоров’я, повністю, або частково зруйнованих внаслідок російських атак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-