Столиця допоможе з відбудовою громадам Київщини

Столиця допоможе з відбудовою громадам Київщини

Фото
Укрінформ
Голова Київської агломерації, мер Києва Віталій Кличко підписав із головами громад, які зазнали значного руйнування через воєнні дії, договори про надання фінансової допомоги від столиці.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє КМДА.

Зазначається, що громади Київської агломерації, які найбільше постраждали від звірств російської армії, а саме – Баришівська, Бишівська, Бучанська, Макарівська, Немішаївська та Бородянська – отримають кошти на відбудову та допомогу жителям від міста Києва.

“Ми вдячні всім громадам, які допомогли Києву вистояти перед російськими загарбниками. Саме тому я запропонував допомогу містам та селищам, у яких немає сьогодні коштів для відбудови житла та інфраструктури для їхніх мешканців”, - зазначив Кличко.

За його словами, “важливі не розмови чи обіцянки, а конкретні справи. Київ допомагає всім, кому гостро необхідна допомога".

Читайте також: Уряд планує за рахунок конфіскованих активів російських банків відновити зруйноване житло

“Ірпеню, наприклад, ми забезпечили водопостачання зі столиці. Запускаємо спільні пасажирські перевезення з передмістями Києва. Знаходимо рішення щодо інших питань. Сьогодні підписали договори про надання коштів на відбудову громадам, у яких їх немає. Це, зокрема, дозволить їм і підготуватись до зими”, - заявив Кличко.

Як повідомляв Укрінформ, після деокупації відновлено роботу 85% об’єктів життєзабезпечення Київської області.

Фото: kyivcity.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-