Учасники збору «Монета за донат для ЗСУ» зібрали за першу добу понад пів мільйона гривень

Учасники збору «Монета за донат для ЗСУ» зібрали за першу добу понад пів мільйона гривень

Укрінформ
У межах благодійного збору коштів «Монета за донат для ЗСУ», який оголосив Національний банк спільно з ПриватБанком, уже зібрано понад 545 тисяч гривень.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба НБУ у Telegram.

«545 222 гривень задонатили учасники благодійного збору «Монета за донат для ЗСУ» за першу добу. Ворог наносить страшні удари, однак йому протистоять сильні та незламні українці, які конвертують страх у потужну силу боротися ще завзятіше за нашу незалежність та допомагати ще більше, аби наблизити перемогу», - йдеться в повідомленні.

В НБУ нагадали, що кожен, хто візьме участь у зборі коштів, матиме шанс отримати одну з 10 ексклюзивних пам’ятних монет «Ой у лузі червона калина» (5 зі срібла та 5 із нейзильберу) – з підписами голови НБУ Кирила Шевченка та головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Читайте також: Чехи зібрали майже $1 мільйон для ЗСУ на згадку про радянське вторгнення

Як повідомлялось, до Дня Незалежності України НБУ спільно з ПриватБанком оголосили про старт благодійного збору коштів «Монета за донат для ЗСУ». Щоб отримати шанс виграти монету зі срібла, необхідно переказати 1000 грн на спецрахунок НБУ, з нейзильберу – 100 грн. Завершення збору коштів – 2 вересня 2022 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-