Школярі польського Гданська за півроку назбирали для ЗСУ 10 тисяч злотих

Школярі польського Гданська за півроку назбирали для ЗСУ 10 тисяч злотих

Фото
Укрінформ
Школярі польського міста Гданськ за півроку назбирали на потреби української армії 10 тис злотих. На Донеччині військовим передали чоловічі шкарпетки, які придбано за гроші польских учнів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив міський голова Покровська Руслан Требушкін.

«Заступники міського голови Маргарита Ідрісова та Микола Шабельник передали військовослужбовцям, які боронять кордони нашої держави у гарячих точках, чоловічі шкарпетки. Їх було придбано за кошти, зібрані школярами міста Гданськ, що у Польщі. За шість місяців діти назбирали на потреби української армії 10 тисяч злотих (близько 80 тисяч гривень)», - повідомив мер.

Він подякував дітям із Польщі від імені всіх захисників країни. «Ми щиро вдячні нашим маленьким європейським друзям за підтримку, яка стане у нагоді захисникам України! Разом ми – сила!», - написав Требушкін.

Читайте також: У Латвії сплели 500 м² маскувальних сіток для ЗСУ

Як повідомлялося, російські війська намагаються встановити повний контроль над Луганською і Донецькою областями, однак на сьогодні цієї мети не досягнуто.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів.

Фото: Телеграм Руслана Требушкіна

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-