До збору коштів через United24 на підтримку України долучилися 110 країн

До збору коштів через United24 на підтримку України долучилися 110 країн

Укрінформ
До збору коштів через United24 на підтримку України долучилися 110 країн.

Як передає Укрінформ, про це Міністерство цифрової трансформації повідомляє у Телеграмі.

«Фандрейзинговій платформі вже майже 3 місяці. За цей час завдяки United24 вдалося зібрати понад 161 млн доларів з 110 країн», - ідеться в повідомленні.

На підтримку України донатять від США, Німеччини, Франції, Великої Британії, Канади, Австралії, Швеції, Швейцарії, Ірландії до Антигуа та Барбуди, Анґільї, Нікарагуа, Гондурасу, Кот-д'Івуару, Ніуе.

Читайте також: У межах «United24» створили рахунок для відбудови сфери освіти та науки

Як зауважили у Мінцифри, це яскравий приклад, як завдяки цифровим технологіям люди в будь-якому куточку світу можуть зробити свій внесок для перемоги над злом.

«Вдячні за неймовірну підтримку кожному. Продовжуйте донатити на платформі United24. Добро та єдність обов'язково переможуть зло», - підсумовується в повідомленні.

Читайте також: Платформа United24 уже зібрала понад ₴5 мільярдів – Зеленський

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Фандрейзингова платформа United24 є так званим єдиним вікном для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема, за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Фото: t.me/U24_gov_ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-