З Краматорська і Костянтинівки понад 50 людей евакуаційним автобусом вирушили до Німеччини

З Краматорська і Костянтинівки понад 50 людей евакуаційним автобусом вирушили до Німеччини

Укрінформ
На Донеччині 1 серпня з Краматорська та Костянтинівки понад 50 людей евакуаційним автобусом вирушили до Німеччини.

Про це у Телеграмі повідомила Краматорська міська рада, передає Укрінформ.

«...Була проведена евакуація мешканців Донецької області до Німеччини. Виїзд відбувся автобусом із Краматорська та Костянтинівки. Евакуйовано мешканців Краматорська, Костянтинівки, Олексієво-Дружківки, Торецька, Часового Яру», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що загалом евакуйовані 52 особи.

Після прибуття до Німеччини люди будуть забезпечені місцем проживання, харчуванням, їм будуть оформлені всі необхідні документи та соціальні виплати.

Евакуація здійснена волонтерами міжнародної організації Team Humanity за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, управління з гуманітарних питань Краматорської міськради та управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради.

Читайте також: росіяни за добу 34 рази обстріляли Донеччину, є загиблі й поранені

Як повідомлялося, загарбники постійно обстрілюють Донеччину, вбиваючи людей, знищуючи цивільну інфраструктуру. У регіоні давно немає газопостачання, а у багатьох населених пунктах - і водопостачання. Ворог робить спроби прорвати українську оборону в кількох напрямках, але не має успіху і повертається на попередні позиції.

На Донеччині до осінньо-зимового періоду має залишитися не більше 235 тис. населення, задіяних у процесі оборони й підтримки роботи критичної інфраструктури, решта має евакуюватися.

Фото: Телеграм Краматорської міської ради

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-