Чернігів отримав допомогу із США

Чернігів отримав допомогу із США

Укрінформ
До Чернігова почала надходити гуманітарна допомога від Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). 

Про це повідомляє "Армія інформ", передає Укрінформ.

У вантажах - генератори, комп’ютерна техніка, термоси для зберігання їжі, засоби для знезараження води, зарядні пристрої на сонячних панелях.

"Наша військово-цивільна адміністрація разом із волонтерами розпочала співпрацю з міжнародними донорськими організаціями. Зокрема, вдалося налагодили роботу з Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), яке допомагає нам у протидії російській агресії", – повідомив директор департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОВА Сергій Болдирев.

За його словами, буде надано матеріальну допомогу для відновлення навчальних процесів у закладах, пошкоджених внаслідок обстрілів та бомбардувань російськими військами. Зокрема, йдеться про Національний університет «Чернігівська політехніка» та Чернігівський професійний ліцей залізничного транспорту, що були обстріляні окупантами в період активної фази оборони міста.

Очікується, що загальна вартість гуманітарної допомоги сягне близько 15 млн гривень.

Як повідомляв Укрінформ, Чернігівська міська рада виділила 100 млн гривень, за рахунок яких в обласному центрі почнуть капітальний ремонт багатоповерхівок, пошкоджених внаслідок обстрілів російськими військами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-