ЗСУ зробили всіх нас трошки українцями - Діана Науседене

ЗСУ зробили всіх нас трошки українцями - Діана Науседене

Укрінформ
Перша леді Литви Діана Науседене під час участі в дискусійній панелі «Серце світу б’ється в Україні» наголосила, що українське серце б’ється зараз в кожному куточку кожної цивілізованої країни.

Про це вона сказала під час Другого міжнародного саміту перших леді та джентльменів у Києві, передає Укрінформ.

«Українське серце б’ється зараз по всьому світу, в кожному куточку кожної цивілізованої країни. Ми чуємо це серцебиття в нашій рішучості, в наших рішеннях, в наших діях, в кожній історії українського біженця, в кожному рядку пісні «Червона калина», яку співають діти в наших школах, в кожному пораненні військових, які лікуються в наших шпиталях, в кожному протесті, який починають наші жінки та чоловіки», - наголосила Науседене.

Читайте також: Дружина Ердогана закликала об'єднатись задля допомоги жертвам війни в Україні

Вона підкреслила, що «українські герої, напевно, зробили всіх нас трошки українцями».

«Ми маємо залишатися з Україною разом, оскільки саме тут відбувається найрішучіша боротьба за свободу та незалежність всіх нас. Серце кожного на саміті б’ється в унісон», - резюмувала перша леді Литви.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні за ініціативи дружини Президента Олени Зеленської відбувається Другий міжнародний саміт перших леді та джентльменів. На заході обговорюється повоєнне майбутнє України та світу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-