Паніки та страху через обстріли українських міст росія точно не отримує – Зеленська

Паніки та страху через обстріли українських міст росія точно не отримує – Зеленська

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська вважає ракетні обстріли росіянами мирних українців акціями залякування, проте переконана, що росія не отримує бажаних паніки та страху.

Про це вона зазначила в анонсі інтерв’ю американському каналу NBC News, повідомляє Укрінформ з посиланням на Телеграм-канал першої леді.

«Крилаті ракети націлені на мирних людей. Вони прилітають у будинки, офіси, лікарні. Я впевнена, що це зумисне. Це акція залякування – як те, що відбулося у США 11 вересня 2001 року», - підкреслила Зеленська.

Читайте також: Зеленська обговорила зі спікеркою Палати представників США воєнні злочини росіян

Вона зауважила, що українці щохвилини ризикують стати жертвою терориста. Водночас дружина Президента наголосила, що того, чого хоче Росія – паніки та страху, вона точно не отримує.

«Оплакувати наших загиблих не означає бути деморалізованими. Ми зобов’язані перемогти – тепер і заради них», - сказала перша леді.

Як повідомляв Укрінформ, перша леді України Олена Зеленська перебуває з візитом у Сполучених Штатах Америки. Вона стала першою дружиною іноземного лідера, яка виступила у Конгресі США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-