Знешкоджена техніка російських загарбників з’явилась на площі в Празі

Знешкоджена техніка російських загарбників з’явилась на площі в Празі

Фото
Укрінформ
На площі Праги сьогодні з’явилась знешкоджена техніка російських окупантів, аби світ побачив, що війна в Україні реальна і її треба зупинити, аби аналогічна російська техніка не з’явилась на вулицях Європи.

Як передає Укрінформ, про це в Фейсбуці повідомив міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко.

«На експозиції будуть представлені російський танк Т-90, артилерійські установки, протитанкові системи й зенітно-ракетний комплекс "Бук", а також залишки ракет, що були випущені рашистами по українських містах», - повідомив міністр.

За його словами, світ має бачити, що війна в Україні реальна, що військова техніка – страшна зброя. Та розуміти, якщо ми не спинимо агресора, така робоча техніка з’явиться на вулицях Європи.

Читайте також: У Празі відкриється виставка знищеної в Україні військової техніки рф

Ткаченко подякував МВС України , Міністерству оборони, Міністерству закордонних справ, Посольству України в Чехії за співпрацю. Захід відбудеться під патронатом мера Праги Зденєка Гржіба й Офісу Президента України.

Як повідомляв Укрінформ, 24 лютого президент росії володимир путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет. В Україні запроваджено воєнний стан, оголошено загальну мобілізацію, країна дає відсіч загарбникам.

Також Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-