На «Армію дронів» уже зібрали майже ₴200 мільйонів

На «Армію дронів» уже зібрали майже ₴200 мільйонів

Укрінформ
На «Армію дронів» для Збройних сил України вже зібрали майже 200 мільйонів гривень.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"На "Армію дронів" зібрано майже 200 млн гривень! Тільки за перший день на рахунок ЗСУ надійшло понад 84,6 мільйони гривень. Дякую кожному, хто відправив 50 гривень чи мільйон", - заявив Федоров.

За його словами, до збору активно долучається бізнес.

"Понад 100 мільйонів гривень передав на "Армію дронів" український та британський підприємець у сфері ІТ та космічних технологій Максим Поляков. Ми також отримали підтвердження від Київської школи економіки та її американських партнерів про підтримку "Армії дронів". КШЕ перерахує ще 57 мільйонів гривень", - повідомив міністр.

Він додав, що на перші 64 млн гривень, які українці зібрали через Monobank, вже купують для ЗСУ два безпілотні комплекси Warmate.

"Я також дякую кожному, хто надсилає нам свій дрон! Те, що українці і люди по всьому світу так підтримують ЗСУ, — дуже важливо. І повірте, кожному дрону ми радіємо. Кожен відмічаємо! Не зупиняйтеся!", - закликав Федоров.

Відправити донат чи "задронатити" власний дрон можна за посиланням.

Читайте також: Проєкт «Армія дронів» отримав перші безпілотники

Як повідомлялося, 1 липня Генеральний штаб Збройних сил України, Міністерство цифрової трансформації та платформа UNITED24 оголосили про початок проєкту "Армія дронів". Це комплексна програма, що включатиме системну закупівлю дронів, їх ремонт та оперативну заміну, а також курс навчання пілотів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-