Весь світ має згуртуватися, аби допомогти Україні перемогти – мільярдер Бренсон

Весь світ має згуртуватися, аби допомогти Україні перемогти – мільярдер Бренсон

Укрінформ
Засновник компанії Virgin Galactic, мільярдер Річард Бренсон, який відвідав Україну й зустрівся з Президентом Володимиром Зеленським, вірить у перемогу України й закликає світ протистояти російській загрозі.

Як передає Укрінформ, про це він написав у Фейсбуці.

«Моєю головною метою поїздки до Києва було зустрітися й вислухати українців, зрозуміти їхні побоювання та клопоти, а також дізнатися, що може зробити бізнес у партнерстві з громадянським суспільством і урядом для якомога ефективнішої підтримки України, - написав він. - Як і раніше, я сподіваюся, що Україна та її народ здобудуть перемогу й виграють цю війну, повернувши свою територію, свій суверенітет і свій шлях у майбутнє. Але, як ніколи раніше, усі ми повинні згуртуватися й протистояти загрозі, з якою зіткнулася Україна і весь світ».

Читайте також: Мільярдер Бренсон відвідав аеродром у Гостомелі та зацікавився його відновленням

Бренсон висловив захоплення стійкістю й духом українців, висловивши співчуття близьким і родичам загиблих.

За його словами, дивлячись на руїни згорілого дитсадка, розташованого далеко від стратегічно важливих об'єктів, він переконався, що російські атаки не є випадковими.

«Вони є частиною цілеспрямованої стратегії нагнітання страху й жаху серед цивільного населення України», - зазначив бізнесмен і висловив сподівання, що винуватці цих обстрілів будуть притягнуті до відповідальності.

Читайте також: Проєкт нового літака «Мрія» обговорили з мільярдером Бренсоном

Бренсон зазначив, що зустрівся з групою українських бізнесменів, і його захопили їхня самовідданість і прагнення «зберегти економіку України і зробити країну відкритою для бізнесу в умовах найбільшої загрози, з якою вона будь-коли стикалася».

Мільярдер також відзначив сильний характер Президента України, «який демонструє незламний дух і невтомну рішучість довести цю війну до кінця й відбити агресію».

Читайте також: Зеленський обговорив із Бренсоном збереження уваги світу до війни в Україні

Як повідомлялося, Бренсон у середу зустрівся з Зеленським, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, групою бізнесменів, а також побував у Гостомелі на Київщині.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-