Центри підтримки маріупольців відкриті вже у п’яти великих містах

Центри підтримки маріупольців відкриті вже у п’яти великих містах

Укрінформ
У Кропивницькому, Вінниці, Києві, Дніпрі та Запоріжжі вже відкрито спеціальні центри підтримки мешканців Маріуполя, а загалом такі центри з’являться по всій країні.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко на брифінгу, повідомляє Укрінформ.

«У Кропивницькому, Вінниці, Києві, Дніпрі та Запоріжжі відкрито центри підтримки переселенців «Я – Маріуполь», які поступово з’являться по всій країні», - зазначив Тимошенко.

Він нагадав, що "Я - Маріуполь" - це центри комплексної підтримки переселенців з Маріуполя, де можна отримати гуманітарну, психологічну, юридичну та соціальну допомогу.

Крім того, зауважив посадовець, на Житомирщині відкрито шелтер для осіб, які постраждали від домашнього насильства. У ньому надають не лише прихисток від кривдника, а й психологічну, соціальну та правову допомогу.

Читайте також: У Кропивницькому відкрили центр підтримки маріупольців

Як повідомлялось, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів, немає нормального енерго-, водо- та газопостачання. Від початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів.

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-