Сила креативності більша за силу ядерної держави: Зеленський звернувся до учасників «Каннських левів»

Сила креативності більша за силу ядерної держави: Зеленський звернувся до учасників «Каннських левів»

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський закликав учасників Міжнародного фестивалю “Каннські леви” говорити про Україну, адже від уваги світу залежить, коли й чим закінчиться війна.

Про це він сказав у відеозверненні до учасників Міжнародного фестивалю “Каннські леви”, текст якого оприлюднила пресслужба глави держави, передає Укрінформ.

“Ми захищаємося від ядерної держави, яка має безлімітний доступ до грошей і відкинула будь-які ліміти на насильство. Я кажу вам як є: саме від уваги світу залежить, коли й чим закінчиться ця війна. І тому мені потрібні союзники. Нам потрібні такі люди, як ви. Ви – найкращі креативники світу, ви завжди перебуваєте на вістрі подій”, - зауважив Зеленський.

За його словами, креативники щоразу знаходять слова та образи, щоб дістатися глибин людської душі та змусити людей говорити про проблеми, яких в іншому разі не помічали б.

Читайте також: Зеленський: Зроблю все можливе, щоб увага до України не згасала

“Звичайно, я впевнений, що ви ще багато зробите, щоб увічнити українську сміливість. Ваші кампанії та ваша робота зроблять легенду з нашої боротьби за свободу. Адже ми боремося за свободу не тільки для себе – ми боремося за свободу всього демократичного світу, усіх, хто навіть уявити собі не може, які масштаби тиранії й цензури існують у росії”, - сказав Президент.

Звертаючись до учасників фестивалю, Зеленський відзначив, що вони можуть, просто застосовуючи професійні якості, принести мир у Європу.

“Я вірю, що сила людської креативності більша, ніж сила ядерної держави, яка застрягла в минулому. Говоріть про Україну! Не давайте світу переключитися на щось інше! Світ має пам'ятати, що Україна бореться за свободу і що ця боротьба повинна завершитися перемогою якнайшвидше. Кожен ваш успіх означатиме порятунок тисяч життів”, - наголосив глава держави.

Читайте також: Нова айдентика Хортиці стала номінанткою міжнародного фестивалю "Каннські леви-2022"

Міжнародний фестиваль творчості Cannes Lions — це глобальна подія для тих, хто працює у творчих комунікаціях, рекламі та суміжних галузях. Фестиваль вважається найбільшим зібранням професіоналів, дизайнерів, цифрових новаторів та маркетологів у світі. "Каннські леви" — найбільш бажана та шанована нагорода у світовій рекламній та творчій індустрії.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-