Зеленський зустрівся з актором Беном Стіллером

Зеленський зустрівся з актором Беном Стіллером

Фото, відео
Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський зустрівся у Києві з голлівудським актором та послом доброї волі УВКБ ООН Беном Стіллером.

Про це глава держави повідомив у Фейсбуці, оприлюднивши відео з зустрічі, передає Укрінформ.

"Українці відчувають підтримку всього світу, багатьох відомих людей. І візит Бена Стіллера укотре це підтверджує. Ваша поїздка до Ірпеня та Макарова, зустрічі з нашими людьми багато про що говорять. Цінуємо, що в цей непростий для нашої країни час ви поруч", – зазначив Зеленський.

Пресслужба Президента поінформувала, що Стіллер і представниця УВКБ ООН в Україні Кароліна Ліндхольм Білінг завітали до Офісу глави держави після поїздки до деокупованих населених пунктів Київської області. У понеділок вони побували, зокрема, у зруйнованих житлових кварталах Ірпеня, де поспілкувалися з людьми, які пережили окупацію.

«Одна справа – бачити ці руйнування по телевізору чи в соцмережах. Інша річ – побачити все це на власні очі. Таке вражає набагато сильніше», – сказав голлівудський актор.

Своєю чергою, Зеленський констатував: «Те, що ви побачили в Ірпені, – безумовно, страшно. Але ще страшніше навіть просто уявити, що відбувається в населених пунктах, які досі під тимчасовою окупацією на Сході».

Президент і посол доброї волі УВКБ ООН обговорили потреби тимчасово переміщених осіб в Україні, а також тих, хто перебуває в Польщі, яку Стіллер відвідав із гуманітарною місією напередодні. Окремо глава Української держави закцентував на порушенні прав примусово депортованих до російської федерації українців, у тому числі дітей.

Водночас Зеленський і делегація обговорили шляхи подальшої співпраці української влади з УВКБ ООН.

Читайте також: Голлівудський актор Бен Стіллер приїхав на Київщину

Як повідомляв Укрінформ, голлівудський актор та посол доброї волі УВКБ ООН Бен Стіллер напередодні прибув до України. Він відвідав Львів, а також визволені населені пункти Київської області.

Наприкінці квітня голлівудська акторка, режисер та посол доброї волі УВКБ ООН Анджеліна Джолі приїхала до Львова. 2 травня Джолі відвідала евакуйованих з Луганщини дітей у реабілітаційному центрі Борислава на Львівщині.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-