Криптобіржа Binance виділила $1,2 мільйона на допомогу українським переселенцям

Криптобіржа Binance виділила $1,2 мільйона на допомогу українським переселенцям

Укрінформ
Криптобіржа Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу деяким категоріям українських переселенців, які постраждали через війну.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

"Одна з найбільших світових криптобірж Binance виділила 1,2 млн доларів на допомогу українцям зі статусом ВПО. Це стало можливою завдяки співпраці Мінцифри із засновником Binance — CZ", - ідеться у повідомленні.

Це одне з найбільших пожертвувань, зроблених приватною компанією для України.

"Від початку повномасштабної війни рф в Україні компанія Binance демонструвала суттєву підтримку України. До цього Binance вже здійснили виплати 1713 українцям, які вимушено виїхали до країн Європейського Союзу та загалом планують допомогти 5000 біженцям з України", - додав Федоров.

Читайте також: Криптобіржа Binance закрила для росіян перекази і виведення коштів в іноземні банки

Як зауважило у Телеграмі Міністерство цифрової трансформації, для отримання допомоги необхідно пройти верифікацію в одному із фондів: Rotary Club Kyiv International, "Паляниця" та iSans. Також подати заявку на фінансування можна за адресою: standwithukraine@isans.org.

Як повідомляв Укрінформ, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) розширив критерії відбору українських сімей, які мають право на отримання грошової допомоги на суму в 2 220 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-