Через платформу United24 на підтримку України надійшло вже понад $54,7 мільйона

Через платформу United24 на підтримку України надійшло вже понад $54,7 мільйона

Укрінформ
Через фандрейзингову онлайн-платформу United24, станом на 14 червня, на підтримку України надійшло вже понад 54,7 млн доларів. 

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Фейсбуці.

"...тільки за минулий тиждень через платформу United24 вдалося зібрати 3 442 157 $. А загальна сума внесків уже досягнула 54 772 787 $", – написав він.

За інформацією Федорова, традиційно найбільше внесків надійшло для Міністерства оборони. За ці кошти для українських захисників придбали майже 29 тисяч комплектів форми, тисячі пар взуття та необхідного одягу.

Детальний щотижневий звіт можна переглянути на сайті United24.

Читайте також: Еліна Світоліна стала амбасадоркою UNITED24

Також очільник Мінцифри опублікував фото, якими поділилася генеральний менеджер одного з готелів Bangor Aviator в США, штат Мейн, Валері Крос. "Жінка останні три місяці активно стежить за подіями в Україні, разом з нами радіє кожній перемозі та боляче переживає кожну втрату", — додав він.

На стійці реєстрації в готелі Крос розмістила інформацію про платформу United24 та особисто звертається до мешканців із пропозицією донатити на допомогу Україні.

Для співробітників готелю є окреме нагадування — запропонувати гостям зробити внесок хоча б в один долар.

Міністр подякував світові за підтримку та нагадав, що кожен донат — це допомога українським військовим на фронті, необхідне медичне обладнання та відбудова країни.

Як повідомлялося, 17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи створення національного бренду United24 для об'єднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

Очікується, що фандрейзингова платформа United24 стане "єдиним вікном" для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

18 травня футболіст Андрій Шевченко став першим послом United24.

Станом на 7 червня, на підтримку України через платформу United24 було зібрано понад 52 млн доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-