ЄС передав органам юстиції України партію захисних засобів на €500 тисяч

ЄС передав органам юстиції України партію захисних засобів на €500 тисяч

Фото
Укрінформ
Європейський союз у межах програми "ПРАВО-Поліція" передав працівникам органів юстиції велику партію бронежилетів, шоломів, радіоприймачів та рацій.

Як передає Укрінформ, про це Представництво ЄС в Україні повідомило у Твітері.

«Проєкт #PravoJustice посилив стійкість органів юстиції за допомогою першої великої партії бронежилетів, шоломів, радіоприймачів та рацій, загальною вартістю €500 000. Це дозволить підвищити безпеку під час виконання обов'язків в умовах воєнного часу», - зазначається в дописі.

Як повідомлялося, Європейський Союз 7 червня завершив поставку 90 автомобілів органам системи внутрішніх справ та Офісу генерального прокурора України на загальну вартість у майже 2 млн євро.

Загальна мета програми "ПРАВО-Поліція" - сприяти реформі системи верховенства права в Україні та впровадити передовий досвід ЄС та інших країн у цій галузі.

Читайте також: В ОП очікують від зустрічі Рамштайн-3 більше важкої зброї

Після початку повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну до планів програми "ПРАВО-Поліція" було внесено зміни – вона переорієнтувалась на надання екстреної допомоги правоохоронним органам, що сприятиме подальшому виконанню їхніх функцій із підтримання безпеки та правопорядку на благо громадян України.

Протягом кількох місяців після 24 лютого 2022 року українські правоохоронці отримають засоби пересування та комунікації, а також захисне спорядження загальною вартістю понад 8 млн євро.

Фото: Представництво ЄС в Україні

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-