Тель-Авівський університет збільшить кількість стипендій для студентів та науковців з України

Тель-Авівський університет збільшить кількість стипендій для студентів та науковців з України

Укрінформ
Посольство України в Ізраїлі та керівництво Тель-Авівського університету домовилися про збільшення кількості стипендій зі спеціального фонду для студентів та науковців з України.

Про це українське дипломатичне представництво поінформувало у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Зазначається, що посол України Євген Корнійчук зустрівся з керівництвом Тель-Авівського університету - президентом Аріелем Поратом та віцепрезидентом Мілетом Шаміром.

«З початку російської агресії в Україні, університет підтримує нашу країну у її прагненні бути вільною та незалежною державою. Зокрема, було створено спеціальний фонд для українських студентів та науковців, які були змушені покинули свою батьківщину через військові дії рф. Наразі, в університеті навчаються 17 студентів з України. Проте було домовлено про збільшення кількості відповідних стипендій для українців», - зауважило посольство.

Посол також зустрівся з українськими студентами та науковцями, які зараз навчаються в університеті Тель-Авіва, та обговорив перспективи розширення університетської співпраці між Україною та Ізраїлем.

Читайте також: Ізраїль відправив 15 тонн медобладнання і ліків для «Охматдиту»

Як повідомляв Укрінформ, 23 травня Ізраїль надав українцям, які виїхали з країни через війну, дозвіл легально влаштуватися на роботу.

Фото: Embassy of Ukraine in the State of Israel

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-