Британія передасть Україні понад 60 «швидких»

Британія передасть Україні понад 60 «швидких»

Укрінформ
Велика Британія передасть Україні понад 60 автомобілів швидкої допомоги для заміни тих, які були знищені російськими військами.

Як повідомляє Міністерство охорони здоров'я, про це заявила Посол Великої Британії в Україні Мелінда Сіммонс, яка спільно із заступницею міністра Марією Карчевич відвідала Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф у Києві, передає Укрінформ.

"Мені було дуже корисно відвідати Центр і дізнатися більше про те, як автомобілі швидкої допомоги, надані Британією, будуть підтримувати українські громади, що страждають від російських атак. Велика Британія надасть понад 60 “швидких” у рамках гуманітарного пакета розміром 220 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб допомогти Україні реагувати на невідкладну медичну ситуацію, спричинену варварським вторгненням рф», – заявила Мелінда Сіммонс.

Заступниця міністра Марія Карчевич та фахівці МОЗ обговорили з пані Послом Сіммонс подальші кроки з підтримки системи екстреної медицини та порятунку життів українців, які стали жертвами російських загарбників.

Читайте також: Німеччина та Італія передали медзакладам Рівного карети швидкої допомоги

Як повідомлялося, МОЗ та Велика Британія домовилися про співпрацю у сфері реабілітації українців, які отримали поранення внаслідок бойових дій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-