Через платформу United24 запускається перший цільовий збір на рентгенапарати

Через платформу United24 запускається перший цільовий збір на рентгенапарати

Укрінформ
Через платформу United24 запускається перший цільовий збір на рентгенапарати.

Як передає Укрінформ, про це віцепрем'єр-міністр – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив у Телеграмі.

«Запускаємо перший цільовий збір United24 - на рентгенапарати. Будемо збирати кошти сьогодні під час благодійного телемарафону Save Ukraine - #StopWar в Берліні. Ми використовуємо кожну можливість, щоб отримати допомогу та підтримку України від світової спільноти», - зазначив Федоров.

Він додав, що на всі отримані під час ефіру донейти придбають рентгенівські хірургічні системи C-arm для медичних закладів у 12 областях України. Завдяки такому обладнанню медики зможуть виявляти осколкові поранення й оперативніше надавати необхідну допомогу важкопораненим. Вартість одного апарату - понад $100 000.

«Це перший цільовий збір на United24, коли ми збираємо кошти на конкретні потреби. Далі будемо додавати нові лоти. Старт телемарафону о 21:00 за Києвом. Початок ефіру вже за пів години, приєднуйтесь до трансляції в Дія.TV або на YouTube», - сказав Федоров.

Читайте також: За щастя жити звичайним життям і йде ця війна – звернення Зеленського

Як повідомляв Укрінформ, 5 травня під час візиту до Варшави Прем’єр-міністр Денис Шмигаль презентував міжнародним партнерам і донорам платформу United24.

17 травня Президент Володимир Зеленський підписав указ щодо ініціативи заснування національного бренду United24 для обʼєднання зусиль міжнародних партнерів у підтримці України.

18 травня футболіст Андрій Шевченко став першим амбасадором United24.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-