До акції

До акції "World4Mariupol" долучилися українці з понад 100 міст

Укрінформ
До глобальної акції "World4Mariupol" ("Світ за Маріуполь") вже долучилися тисячі українців та небайдужих людей з понад 100 міст на всіх континентах, висловивши слова вдячності та підтримки захисникам Маріуполя на заблокованій "Азовсталі".

Як передає Укрінформ, відеозвернення на підтримку українських воїнів опубліковано на вебсайті громадської ініціативи Save Mariupol.

Наразі звернення з хештегом #World4Mariupol вже опубліковано із 115 міст із України, Норвегії, Ірландії, США, Канади, Німеччини, Італії, Болгарії, Польщі, Великої Британії, Австрії, Швеції, Кіпру, Швейцарії, Бразилії, Португалії, Панами, Туреччини, Ісландії, Австралії, Сінгапуру, Франції, Угорщини, Нідерландів, Бельгії, Карибських островів, В'єтнаму, Намібії, Румунії, Хорватії, Фінляндії, ОАЕ, Люксембургу, Мальти, Литви і навіть зі станції "Академік Вернадський" в Антарктиді.

Читайте також: Евакуація захисників Маріуполя була єдиною можливою формулою їхнього порятунку – Маляр

Як повідомляв Укрінформ, Україна ініціювала переговори з низкою країн та організацій до процесу переговорів з росією щодо визволення заблокованих на "Азовсталі" українських захисників Маріуполя.

16 травня почалася евакуація українських захисників із заводу «Азовсталь». 53 важкопоранених військовослужбовці доставлені до медичного закладу в окупованому Новоазовську, ще 211 захисників через гуманітарний коридор були евакуйовані до Оленівки з подальшим поверненням їх на підконтрольну Україні територію через процедуру обміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-