Перша леді США: Разом ми єдині заради України

Перша леді США: Разом ми єдині заради України

Укрінформ
Перша леді Сполучених Штатів Джилл Байден заявила, що її візит до України та зустріч із українськими матерями є потужним сигналом підтримки й міжнародної єдності з Україною, де багато сімей були змушені розлучитися, лишивши свої домівки.

Про це вона написала у Твітері, передає Укрінформ.

«У День матері цього року я хотіла побути з українськими матерями та їхніми дітьми. За останні кілька місяців занадто багатьом українцям довелося лишити свої домівки, що розлучило їх з їхніми близькими», - зауважила дружина президента США.

Читайте також: Зеленська подякувала світовим лідеркам за підтримку України

Джилл Байден підкреслила, що як мати «може лише уявити горе і тривогу», які українці відчувають щодня через напад росії.

«Я на власні очі бачила, як люди в Словаччині й Румунії відкрили для них свої домівки, свої школи, лікарні та свої серця», - зазначила перша леді.

Читайте також: Джолі пообіцяла Єрмаку, що зробить все можливе для дітей в Україні

Вона наголосила, що українців у їхній боротьбі підтримує весь цивілізований світ.

«Разом ми - єдині заради України. Я сподіваюся, що своїм візитом зможу передати, наскільки їхня сила та стійкість надихають світ, і нагадати їм, що вони не самотні», - підкреслила Джилл Байден.

Читайте також: Соліст гурту U2 Боно приїхав до Києва і виступив у метро

Як повідомляв Укрінформ, перша леді США 8 травня, в День Матері, побувала із візитом в Ужгороді. Вона зустрілася з дружиною Президента України Оленою Зеленською, а також сім’ями, які через війну були змушені залишити свої домівки.

Фото: Твіттер Джилл Байден

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-