Зеленська подякувала світовим лідеркам за підтримку України

Зеленська подякувала світовим лідеркам за підтримку України

Укрінформ
Дружина Президента Олена Зеленська подякувала світовим лідеркам за підтримку України.

Як повідомляв Укрінформ, про це Зеленська написала у Телеграмі.

"Щодня я бачу реальну допомогу жінок – світових лідерок. Політкині, культурні діячки, зірки шоубізу – всі вони об’єднані однією метою: протистояти російській агресії", - зазначила Зеленська.

Вона процитувала слова першої леді США Джилл Байден.

Перша леді США додала емоційне відео у свій Твітер і запевнила: "Українці дійсно знають, що ми разом з ними".

“Україна переможе в цій війні, і ми стоятимемо за неї”, – наголосила Прем’єр-міністр Швеції Магдалена Андерссон під час Конференції донорів для допомоги Україні.

"Свідчення з України нагадують нам про найгірші моменти в європейській історії, звірства, які, ми думали, ніколи знову не переживемо знову… Моє серце з усіма українцями, які страждають", – сказала Андерссон та анонсувала чергову гуманітарну підтримку України.

Читайте також: Зеленська привітала українських матерів зі святом

Днями дружина Стінга Труді Стайлер завітала до волонтерського центру Help Ukraine Center у Любліні, де знайшли прихисток понад 200 українських біженців. Вона зустрілася, щоб почути особисто про пережите ними і запропонувати допомогу.

"Ми любимо вас. Ми підтримуємо вас. Ми продовжуватимемо стояти з вами, поки весна не повернеться до прекрасної України", — написала Стайлер на стіні пам’яті.

"Вдячна усім серцем за цю підтримку. Завдяки їй весна – нехай не календарна – обов’язково повернеться до України", - наголосила Зеленська.

Як повідомляв Укрінформ, Зеленська поспілкувалася по відеозв’язку з першими леді Литви і Франції Діаною Наусєдєнє та Бріжит Макрон і подякувала їм за прихисток жінок та дітей, які втікли від війни в Україні.

Фото: Олена Зеленська, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-